ZONETERAPI


Uanset om du f.eks. kommer for at få vedligeholdt "balancen" i kroppen, behandles for følgevirkninger efter stress, fordøjelse, fysiske spændinger eller f.eks. gener ved overgangsalder, forløber en

behandling som følger:


Jeg starter altid med danne mig et helhedsbillede af dig og de udfordringer du kommer med, for at kunne målrette den optimale behandling til dig. Det kan være, at jeg først vurderer hvor evt. spændinger kan stamme fra og trykker på punkter her lokalt. Jeg arbejder på underbenene og trykker derefter på zoner under/ovenpå fødderne, som har effekt på resten af kroppen.


En alm. behandling varer ca. 60 min. incl. modtagelse og afrunding. 


Jeg afrunder altid zoneterapi med at massere underben og fødder.


Efter en zoneterapi-behandling vil du generelt føle dig fysisk og mentalt afslappet. Du kan også få en følelse af øget tørst, træthed, lethed i fødder og underben, bedre omløb i dit system og i fødderne samt muligvis let ømhed dagen derpå. 


Da en behandling sætter gang i at udrense affaldsstoffer i din krop, skal du altid huske at drikke rigeligt med vand ovenpå en behandling.


Læs mere om mine fokusområder nederst på denne side.

KRANIO SAKRAL TERAPI


Jeg starter altid med danne mig et helhedsbillede af dig og de udfordringer du kommer med, for at kunne målrette den optimale behandling til dig.


Uanset om du f.eks. kommer med hovedpine, spændinger i kroppen, særligt omkring ryg/skulder/nakke og bækken eller følgevirkninger efter stress kan KST have en gavnlig effekt for dig.


Kranio Sakral Terapi er en meget blid form for behandling hvor jeg med meget lette tryk/berøringer og træk omkring rygsøjle, hovede/nakke og bækken arbejder på at løsne op for de skævheder, spændinger og blokeringer der måtte være.


KST er med de lette berøringer med til at få en krop "på overarbejde" dvs. som er i det sympatiske nervesystem (kamp/flugt respons) - til det parasympastiske nervesystem. Netop derfor er det godt for følgevirkninger efter bl.a. stress. Det er ikke usædvanligt, at klienter bliver så afslappede efter en behandling, at de falder i søvn på briksen.


Kranio Sakral behandling står for behandling lokalt på områder mellem kranio/kraniet og sakrum/korsben. 


Mine særlige fokusområder:

Stress, følgevirkninger
Uro eller smerter i fødder eller underben
Overgangsalder, gener
Smerter/spændinger i ryg, nakke og skulder

STRESS, FØLGEVIRKNINGER

URO/SMERTER F.EKS I FØDDER ELLER UNDERBEN?

OVERGANGSALDER, GENER?

SMERTER/SPÆNDINGER I RYG, NAKKE, SKULDER?