BEHANDLINGER

Behov for behandlingsform er ganske individuelt fra person til person og ofte også forskellig fra gang til gang. Så ud fra helhedsbilledet af dig, benytter jeg isoleret den ene behandlingsform eller en kombination af flere teknikker. Udover mit primære fokus på følgevirkninger efter stress, behandler jeg også en række andre områder læs mere herunder:

Behandling af stress i Køge og Herfølge

SÆRLIGT FOKUSOMRÅDE:

STRESS, FØLGEVIRKNINGER

Eksempler på andre arbejdsområder:

Uro eller smerter i fødder eller underben

URO/SMERTER F.EKS I FØDDER ELLER UNDERBEN?

Overgangsalder, gener

OVERGANGSALDER, GENER?

Smerter/spændinger i ryg, nakke og skulder

SMERTER/SPÆNDINGER I RYG, NAKKE, SKULDER?

OM ZONETERAPI


En behandling hos mig forløber altid som følger: 


Jeg starter altid med danne mig et helhedsbillede af dig og de udfordringer du kommer med, for at kunne målrette den optimale behandling til dig. Det kan være, at jeg først vurderer hvor evt. spændinger kan stamme fra og trykker på punkter her lokalt. Jeg arbejder på underbenene og trykker derefter på zoner under/ovenpå fødderne, som har effekt på resten af kroppen.


En alm. behandling varer ca. 60 min. incl. modtagelse og afrunding. 


Jeg afrunder altid zoneterapi med at massere underben og fødder.


Efter en zoneterapi-behandling vil du generelt føle dig fysisk og mentalt afslappet. Du kan også få en øget tørst, følelse af lethed i fødder og underben og måske let ømhed dagen derpå. 


Da en behandling sætter gang i at udrense affaldsstoffer i din krop, skal du altid huske at drikke rigeligt med vand ovenpå en behandling.

OM KRANIO SAKRAL TERAPI


Jeg starter altid med danne mig et helhedsbillede af dig og de udfordringer du kommer med, for at kunne målrette den optimale behandling til dig.


Kranio Sakral Terapi er en meget blid form for behandling hvor jeg med meget lette tryk/berøringer og træk bl.a. langs rygsøjle, hovede/nakke og bækken arbejder på at løsne op for de skævheder, spændinger og blokeringer der måtte være. Så får du mest ro i krop/hoved ved de særligt blide tryk/træk, er Kranio Sakral Terapi den rigtige behandling for dig.


KST er med de lette berøringer med til at få en krop "på overarbejde" dvs. som er i det sympatiske nervesystem (kamp/flugt respons) - til det parasympastiske nervesystem. Netop derfor er det godt for følgevirkninger efter stress. Det er ikke usædvanligt, at klienter bliver så afslappede under en behandling, at de falder i søvn på briksen.


Kranio Sakral behandling står for behandling lokalt på forløbet mellem kranio/kraniet og sakrum/korsben. 

RASK ZONE

KONTAKT:

Bag Haverne 54, 4600 Køge

Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

FØLG MIG

CVR 41509236