Din krop tips

7 gode vaner der alle gør en forskel:

Din krop er at betragte som en fascinerende maskine med en masse knapper/tandhjul du kan justere på, som påvirker kroppen forskellige steder. Kroppen består jo både af muskler, knogler, bindevæv/fascier, ligamenter, hud, organer samt blod incl. en masse celler, som er afhængig af og påvirker hinanden. Hvis der er ubalance et sted påvirker det også andre steder i kroppen.


Vil du gøre en forskel for din krop, så start gerne med at træne én god vane, hent gerne inspiration herunder.

  Husk at drikke nok vand
  Bonus ved daglig gang
  Smerter i nakken
  Spis grønt, sundt, fiberrigt og varieret
  Husk at trække vejret dybt ned i maven
  Info. om søvn
  Planlæg tid til egenomsorg

  TIPS TIL DIG

  Holdning når du går


  ....et lille nemt tip - med stor betydning.


  Nakke og rygproblemer

  Din holdning når du sidder


  Husk at tænke på din holdning når du sidder med digitale enheder! Se herover hvor mange kilo din nakke belastes med ved de 4 holdninger herover.

  Tips til at huske væske

  HUSK væske:


  Har du svært ved at huske at få drukket nok vand?


  Nok tilført væske i kroppen er med til at udskille affaldsstoffer, hjælper din fordøjelse på vej og kan f.eks. mindske risikoen for hovedpine og svimmelhed.

  Tip: Kom min. 3 elastikker på din drikkedunk. For hver gang du har drukket en flaske og fyldt op igen må du fjerne en elastik. Når du går i seng, skal alle elastikker gerne være fjernet.

  Massér med bold under fødderne:


  Stå op med vægten på den ene fod, træd på massagebolden og rul langsomt med bolden under foden i mindst 2 min. på hver fod. Mærk bagefter hvordan det øger blodcirkulationen i fødder og underben samt bløder op i muskler og fascier/bindevæv. Mærker du særligt ømme punkter kan det være fordi det har effekt som zoneterapi og dermed påvirker udfordrede zoner, som forplanter sig videre op i kroppen. 

  Eksperimentér dig frem med hvilken størrelse og hårdhed af bold du synes er bedst.

  Den gode vane

  Den gode vane


  Træn én god vane af gangen!

  Gentag din nye vane hver dag i 100 dage og du vil herefter lave den automatisk uden at tænke over det. Hæng skemaet på køleskabet og sæt et kryds i skemaet for hver dag du har trænet din nye vane. 


  RASK ZONE

  Bag Haverne 54, 4600 Køge

  Copyright © Alle rettigheder forbeholdes

  CVR 41509236

  Rask Zone